Financiering

Image Intro

Uw wensen en mogelijkheden

Met Bosch Car Service Autofinanciering maakt u extra budget vrij tegen een voordelige rente en met aantrekkelijke voorwaarden. In overleg met uw Bosch Car Service stemt u de looptijd van de financiering af op de verwachte gebruiksduur van uw auto. Hiermee voorkomt u dat u, als u de auto bijvoorbeeld verkoopt, of deze aan het eind van zijn levensduur is gekomen, geen aflossingen meer hoeft te betalen. Ook leent u nooit meer dan de werkelijke waarde van uw auto, nieuw of gebruikt, zodat u nooit met een restschuld blijft zitten. Wij bieden u maatwerk, met uw wensen en mogelijkheden altijd als uitgangspunt.

Wij kijken anders dan de bank

Bij Bosch Car Service denken we in zorgeloze mobiliteit en service. We zijn tenslotte geen bank. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor diverse looptijden, van 6 tot 60 maanden. U bent hierbij verzekerd van een vaste looptijd, aflossing en rente, dus u weet altijd waar u aan toe bent. Als particulier kunt u het volledige aankoopbedrag financieren of een deel ervan en desgewenst kunt u tussentijds extra aflossingen doen. Ook starters en zzp’ers zijn bij ons van harte welkom voor een autofinanciering, ook zonder aantoonbare jaarresultaten. Wij kijken eerst naar mensen, dan pas naar de cijfers.

Bent u geïnteresseerd?

Twijfel niet langer, bel uw Bosch Car Service autobedrijf voor een afspraak, kom gerust eens langs of bereken hier uw financiering. Bosch Car Service kan nog veel meer voor u doen.

Bovemij

De Autofinanciering van Bosch Car Service wordt aangeboden in samenwerking met kredietbemiddelaar Bovemij Finance B.V.(KvK 31037251). Bovemij Finance B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten AFM onder vergunningnummer 12012779. Een consumenteninformatieformulier is beschikbaar, zie www.bovemijfinance.nl.Toetsing en registratie geschiedt bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.